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REFERENCE: 

 [*1]  4007 Payment of Premiums

29 CFR 2602 Payment of Premiums 

OPINION: 

 This is in reference to your letter regarding the above-referenced plan (the "Plan") and our letter in response (copy

enclosed).  As we discussed  over the telephone on June 9, 1981 , this is to supplement our initial response. 

First, the Plan is not required to pay premiums for those * * * Corporation * * * employees who are excluded from

participation in the Plan while they are represented by a union.  However, * * * is required to pay premiums for non-

union employees earning credited service under the terms of the Plan without regard  to whether their compensation falls

below the integration cut-off. 

Second, your letter directed our attention to Plan Sections 2.1(8)(3), 1.2(A)(1), and 1.40 which relate to credited

service and participation in this integrated pension plan.  Our conclusions since only employees can earn credited service,

and as Section 1.17 limits the definition of employee to persons employed by directly, we conclude that premiums do

not have to be paid  for employees of trades or businesses under common contro l with * * *. 

W e hope this response has been helpful.  Should you have any questions, please phone [*2]  * * * the attorney

handling this matter, at (202) 254-3010 . 

Mitchell Strickler 

Deputy General Counsel 
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