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REFERENCE: 

 [*1]  4006(a)(3) Premium Rates.  Initial Rates

4021(b)(7) Plans Covered.  Foreign Plans 

OPINION: 

 This is in response to your recent letter raising a question as whether Canadian participants of a pension p lan should

be counted for insurance premium purposes when the Company maintaining the plan is located in Minneapolis and has

a sales office in Canada? 

Section 4021 (b)(7) excludes from coverage a plan "which is established and maintained outside of the United States

primarily for the benefit of ind ividuals substantially all of whom are nonresident aliens." It appears from your letter that

your situation is not within that exclusion.  The Act does not provide for the omission of nonresident participants of

covered plans in making the premium payment computation.  Therefore, you should  count the Canadian participants in

the plan for purposes of computing the premium payable to  the Pension B enefit Guaranty Corporation. 

Henry Rose 

Acting General Counsel 
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