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REFERENCE: 

 [*1]  4041(a) Termination by Plan Administrator.  Filing of Notice of Intent to Terminate 

OPINION: 

 This is in response to your question: Does the termination of an individual account plan require notification to the

Pension Benefit Guaranty Corporation pursuant to the terms of Section 4041 of the Act? 

The termination of a plan excluded from coverage by Section 4021(b) of the Act does not require notice to the

PBGC pursuant to Section 4041 of the Act.  The latter section requires notice of a proposed termination only from coverd

plans. 

Henry Rose 

Acting General Counsel 
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