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REFERENCE: 

 [*1]  4021(a) Plans Covered.  Requirements of Coverage 

OPINION: 

 This is a confirmation of the telephone call to you by Mr. * * * of our staff regarding your recent letter raising the

following question: "Is a pension plan which is funded with a Trust Company and the cash value of which is determined

by vesting the value of the investment at current market value on a periodic basis liable for Plan Termination Insurance

premiums to the PBGC?" You advise that the plan is funded by a tax-qualified Trust and provides a defined benefit.

Such a plan is covered by Section 4021(a) of the Act and, therefore, premiums are  due. 

We hope this is of assistance to you. 

Henry Rose 

General Counsel 


	Page 1

