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REFERENCE: 

 [*1]  4021(b)(2) Plans Covered.  Government Plans 

OPINION: 

 As was indicated to you in a telephone conversation with * * * of the Corporation on April 15, 1975, our review

of the Form PBGC-1 which accompanied your premium submission of April 10, 1975, indicates that the * * * may be

excluded from coverage under Section 4021(b)(2) of the Employee Retirement Income Security Act of 1974.  That

section provides for the exemption of a plan "established and maintained for its employees by the government of the

United States, by the government of any state or political subdivision thereof. . . ." 

For the Corporation to  determine if the * * * is excluded from coverage, we must have a statement assuring that (1)

all employees covered by the plan are, in fact, public employees, and that (2) the political subdivision * * * is, in fact,

the plan sponsor.  If you can confirm these two points in writing, we will refund the premium payment. 

Joseph E. Ellinger 

Director, Office of Program Operations 
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